RTL4 - Mijn Stad
RTL4
RTL 4   Het nieuwe seizoen wordt vanaf september iedere zondag rond 17.30 uur uitgezonden bij RTL 4

Promo van Mijn Stad seizoen 1

Daan Nieber bezoekt iedere aflevering een Nederlandse stad en laat zich rondleiden door 2 generaties locals. Zo ontdekt hij wat de steden nou echt zo bijzonder maakt.

Uitzendingen

Groningen

Uitzending zaterdag 27 februari 2016 om 15.30 uur

Samen met de leadzanger van de band Moke, Felix Maginn en student Roos bezoekt Daan in deze aflevering Groningen. Roos laat Daan het nachtleven van de stad zien en bezoekt met Felix het Noorderzon Festival.


Middelburg

Middelburg

Uitzending zaterdag 5 maart 2016 om 15.30 uur

Daan gaat Middelburg in met locals Miranda Slabber en Peter Sjinke. Middelburg is een stad die bekend staat om een rijke VOC-geschiedenis. Miranda gaat met Daan naar de Kloveniersdoelen, en met Peter beklimt hij de Lange Jan.


Assen

Assen

Uitzending zaterdag 12 maart 2016 om 15.30 uur

Samen met adjunct-directeur van het Drents Museum Harry Tupan en de muzikale tweeling Sander en Arnout en bezoekt Daan Assen. Assen staat bekend om zijn prachtige landschap en TT-circuit. Sander en Arnout nemen Daan mee naar het festival ‘Kolkend Assen’ en kunsthistoricus Harry bezoekt met Daan het Drents Archief.


‘s-Hertogenbosch

‘s-Hertogenbosch

Uitzending zaterdag 19 maart 2016 om 15.30 uur

Daan gaat deze aflevering naar ‘s-Hertogenbosch. Samen met twee locals Sarah van Slooten en Jacques van Geffen verkent hij een van de oudste steden van Nederland, waar het Bourgondische leven voorop staat. Daan ontdekt met Sarah dat ‘s-Hertogenbosch een verrassend moderne kant heeft en gaat met Jacques naar Theaterfestival Boulevard.


Hilversum

Hilversum

Uitzending zaterdag 26 maart 2016 om 15.30 uur

Samen met Eva Kasbergen en Rob Beker bezoekt Daan de mediastad van het land, Hilversum. De geboren en getogen Hilversummer Rob neemt Daan mee naar Beeld & Geluid waar je de wereld van de media kan ontdekken. Daan gaat met fotograaf Eva naar het spannende Bosjesfestival midden in het bos.


Alkmaar

Alkmaar

Uitzending zaterdag 13 februari 2016 om 15.30 uur

In deze aflevering verkent Daan samen met locals Leen Spaans en Robert Jan Wille Alkmaar. De stad staat natuurlijk bekend om zijn rijke historie en de kaas, maar je vindt er ook verrassend leuke winkeltjes en een heus stadsstrand. Daan bezoekt het Indian Summer Festival met Robert Jan en duikt met Leen de historie in.


Leeuwarden

Leeuwarden

Uitgezonden 6 februari 2016 om 15.30

Begeleid door de locals Ad Fahner en Marilyn de Beurs gaat Daan deze aflevering Leeuwarden in. Er is veel cultuur en historie te ontdekken, en verrassend om te zien is de levendige popcultuur in de stad. Daan bezoekt met Marilyn het “Welcome to the Village” festival en gaat met Ad varen door de grachten van de stad.