RTL4 - Mijn Stad
RTL4

Leiden

Stad van Ontdekkingen

Deze historische stad zal u met haar charme, haar klasse, haar gezelligheid en haar verborgen schatten bekoren. Leiden is verrassend verrijkend, prikkelt uw nieuwsgierigheid en nodigt u uit een kijkje te nemen in haar roemrijke verleden en te genieten van haar waardevolle heden. Laat je inspireren op de website.


www.visitleiden.nl

Tilburg

Rauw, Experimenteel, Tegendraads, humor, daadkrachtig en sociaal!

Wie zich bij een bezoek aan een stad voortdurend wil laten verrassen, moet in Tilburg zijn. Tilburg verandert in snel tempo. Vroeger was de stad bekend als industriestad, nu meer en meer als creatieve en culturele broedplaats. Het hele jaar door is er in Tilburg van alles te beleven. De Noord-Brabantse stad heeft veel gezichten.


marketingtilburg.nl

Nijmegen

Welkome in het Rijk van Nijmegen

De oudste stad van het land is het hele jaar een ontmoetingsplek bij uitstek. Gelegen op een heuvelrug aan de oevers van de Waal, oefent Nijmegen al eeuwenlang een grote aantrekkingskracht op mensen uit. Nijmegen is een echte studenten- eethoudern toeristenstad. Het winkelaanbod is gevarieerd en kwalitatief goed, met haar moderne winkelcentra en knusse winkeltjes. Nijmegen is in 2009 uitgeroepen tot de stad met het meest diverse winkelaanbod.


VVVNijmegen

Bergen opZoom

Welkom in Aangenaam Bergen op Zoom!

Voor elke bezoeker, ondernemer of inwoner. Aangenaam wonen, werken en leven. Een sfeer waarin iedereen zich prettig voelt. Het veelzijdige karakter van Bergen op Zoom past daarbij. Dichtbij Rotterdam en Antwerpen. Op de grens met Zeeland. Water en bos. Historie en vernieuwing. Knus en stedelijk. Ondernemend en genietend. Wat maakt Aangenaam Bergen op Zoom? Laat je inspireren op de website.


www.aangenaambergenopzoom.nl

Almere

Het kan in Almere

Almere is een jonge stad met een korte maar zeer bijzondere geschiedenis. Een stad in het water met prachtige natuur, indrukwekkende architectuur en vooral veel gezellige evenementen. Combineer shoppen in het splinternieuwe centrum met een terrasje in de zon en je hebt hét recept voor een perfect dagje uit.


www.vvvalmere.nl

Sittard Geleen

Sittard-Geleen is een Bourgondische stad. Dat zie je terug in de vele restaurantjes en kroegen. En aan de evenementenkalender die het hele jaar door boordevol zit. Cultuurliefhebbers genieten van het historische erfgoed en de verrassende cultuuragenda.


www.vvvzuidlimburg.nl

Harderwijk

Harderwijk is een typische stad in Gelderland die u keer op keer blijft verbazen. De stad ligt zoals iedere havenstad aan het water en is omringt door een stukje Veluwe. Dit maakt Harderwijk een stad vol belevenissen want u kunt hier werkelijk van alles doen. Ieder jaar komen er dan ook twee miljoen toeristen om te genieten van de stad.


www.vvvharderwijk.nl