RTL4 - Mijn Stad
RTL4
RTL 4   Het programma is mede tot stand gekomen door de volgende sponsoren:

Mondriaan Fonds

Hoofdsponsor

Het Mondriaan Fonds is het publieke stimuleringsfonds voor beeldende kunst en cultureel erfgoed. Het bevordert bijzondere en vernieuwende projecten en activiteiten van beeldend kunstenaars, bemiddelaars (curatoren en critici), musea en andere erfgoedinstellingen, presentatie-instellingen, archieven, galeries en opdrachtgevers.


www.mondriaanfonds.nl

Museumvereniging

Hoofdsponsor

De Museumvereniging is er voor het belang van de musea in Nederland. De vereniging streeft naar een positief imago van musea, hoge kwaliteit van de branche en een groot en divers museumpubliek. Ze richt zich met haar diensten op de leden, haar promotie op het publiek en haar invloed op de politiek.


www.museumvereniging.nl

Fonds Podiumkunsten

Hoofdsponsor

Het Fonds Podiumkunsten is hét cultuurfonds voor muziek, muziektheater, dans, theater en festivals in Nederland. Het Fonds geeft namens de Rijksoverheid ondersteuning aan alle vormen van professionele podiumkunsten.


www.fondspodiumkunsten.nl
Aspire Health Drink

Aspire Health Drink

Revolutionaire calorievrije gezondheidsdrank

Aspire is een licht koolzuurhoudende gezondheidsdrank, verkrijgbaar in de smaken Cranberry, Appel- en Açai bessen of Mango. Dit heerlijke verfrissende drankje is bedacht en ontwikkeld door voedingsdeskundigen en helpt je zelfs met afvallen! Belangrijkste feiten: - Draagt bij tot een beter metabolisme en vetverbranding - Goede bron van vitaminen en mineralen - Calorie- en suikervrij.


www.aspiredrinks.nl